Deprecated: Function mysql_list_tables() is deprecated in /home/artiestcom/domains/artiestenreizen.com/public_html/includes/functions/inc.functions.php on line 327

Deprecated: Function mysql_list_tables() is deprecated in /home/artiestcom/domains/artiestenreizen.com/public_html/includes/functions/inc.functions.php on line 327

Deprecated: Function mysql_list_tables() is deprecated in /home/artiestcom/domains/artiestenreizen.com/public_html/includes/functions/inc.functions.php on line 327
Artiestenreizen - Artiestenreis naar Turkije - Persberichten over Artiestenreizen

Persberichten over Artiestenreizen

 
Er wordt weer Hollands feest gevierd aan de Turkse kust in Alanya!
 
Al jarenlang organiseert Artiestenreizen.com reizen naar Alanya aan de Turkse Riviera. Grote groepen Hollanders vieren dan op een bijzonder feestelijke manier vakantie in een prachtig 5 sterren hotel met optredens van vele Hollandse artiesten.
 
De grondleggers en bedenkers van dit concept, Freddy van den Bergh en Jacky Spoor die door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan hebben hun concept naar een nieuwe tijd aangepast.
De grootste veranderingen hebben alles te maken met de keuze in accommodatie en de periode dat u weg wilt. Van 06 okt tot 13 okt 2016 hebben beide organisatoren 3 Hollandse feestavonden gepland, waar weer net als eerdere edities een keur aan Hollandse artiesten voorbij zal komen.
 
Inmiddels hebben de volgende artiesten al meerdere malen Alanya op zijn kop gezet ;)
 
Mike Peterson, Haagse Hazes (Mario Mulder), John Medley, Samantha Steenwijk, John West, Wesley Ponsen, Mark Verkade, Danny Zuiderwijk, Marc Lapré, Connery Small en de bekende dj’s Matsoe Matsoe en de wereld vermaarde House DJ Cem bekend van onder meer The Outsiders.

Het grote verschil zit hem nu dan ook in uw vakantieadres, u kunt uiteraard weer kiezen voor een verblijf in een 5 sterren hotel waar alles voor u tot in de puntjes is geregeld volgens de all-inclusief methode, maar wij bieden u nu ook de mogelijkheid om de massaliteit van een groot hotel te ontlopen en te verblijven in een prachtig appartement en u daarmee elke avond kunt kiezen wat u wilt eten.
 
Er zijn meer dan 100 leuke restaurantjes in Alanya en ook de lokale winkeltjes verkopen heerlijke verse producten, zodat u zelf dan ook een keertje kan koken. Uiteraard organiseert Artiestenreizen.com niet alleen de feestavonden en zullen onze bekende dag excursies weer plaatsvinden met onder meer een boottocht op zee waar onze artiesten op de woelige baren er een feestje met u van maken.
 
Een dagtocht door een fantastisch natuur gebied met heerlijke restaurantjes en waterpartijen waar je jezelf heerlijk kan ontspannen en uiteraard zijn er voldoende momenten om in Alanya centrum lekker te shoppen en te genieten van de Turkse gastvrijheid.
 
Wat ook fijn is om te weten is het feit dat Alanya nu ook een eigen vliegveld heeft, zodat u bij aankomst niet ook nog eens 2,5 uur in een bus hoeft te zitten. Hieronder vindt u nog een overzichtje over tickets, accommodaties en tarieven en u zult er versteld van staan om te lezen hoe voordelig u al mee kunt om deze feest weken mee te maken!
 
8 dagen all-inclusief in een 4 sterren hotel in Alanya
 
Als in okt vertrekt met de aanbieding van Arke of Corendon zit u vaak al voor €465,- p.p. inclusief vliegtickets en transfer 8 dagen in een volledig all-inclusief 4 sterren hotel (Aanbevolen Grand Zamen Beach) in het centrum van Alanya. En dat op nog geen 50 meter van het mooiste strand (Kleopatra Beach) van de Turkse Rivièra.
 
Huurt u liever een luxe appartement in het centrum van Alanya, dan kan dat al vanaf €190,- per week voor 2 personen. Een appartement voor 4 personen kost €320,- per week in de maand april. 
 
Op www.appartement-huren-alanya.nl kunt u de appartementen bekijken en daar vindt u ook de websites van de verschillende vliegmaatschappijen. Corendon heeft in deze periode al een retourvlucht van Amsterdam – Gazipasa Alanya voor €249,- per persoon.
 
En als u aangeeft dat u via Artiestenreizen.com boekt, dan krijgt u 15% extra korting!
 
Voor meer info of een overzicht van de mogelijkheden, prijzen, artiesten, excursies en feestavonden in Alanya kunt u telefonisch contact opnemen met Freddy van den Bergh 06-42214433 of emailen naar info@artiestenreizen.com
 

Artiestenreis winaar 2010


 

Alanya 365 dagen een beleving Utopia Hotel geselecteerd voor Arteisten Reizen